OM BANDET

Europas bedste Guns N’ Roses-coverband!

I 2013 blev det danske hyldestband dannet. G N’ R Tribute består af passionerede og talentfulde musikere, der alle er Guns N’ Roses-fans.
Bandet hylder verdens farligste rock-band, der i 1987 udgav debutalbumet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien.

Når vi går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at vi virkelig elsker musikken! G N’ R Tribute giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling.

Hvis du lukker øjnene kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood! Vitager dig tilbage til dengang, hvor det hele toppede for de originale stjerner.
Til koncerterne kan du altid høre nogle af de udødelige hits, såsom “Welcome To The Jungle”, “Paradise City” og “Sweet Child O’ Mine”.

Læs mere om musikerne nedenfor og find ud af, hvem der gemmer sig bag tophat, bandana og parykker!

KOM MED BAG SCENEN OG MØD BANDET

Peter 'Axl' Rosensteen
Peter 'Axl' RosensteenVokal
Peter har sunget lige så længe, han kan huske. Som sanger er han blevet “skolet” af skolekor og kassettebånd/LP’er hjemme på drengeværelset.

Peter har sunget/spillet i flere coverbands og været land og rige rundt med dem.

Da han rejste rundt i Australien i 12 mdr. tilbage i 1993-94, var det eneste bånd i hans walkman “Appetite for Destruction”. Siden da har han elsket Guns N’ Roses.

George 'Slash' Alevrofas
George 'Slash' AlevrofasLead guitar
George hørte Guns N’ Roses i en tidlig alder, da hans ældre søskende lyttede meget til dem.

Efter han købte sin første guitar i en alder af 13 år, var han fast besluttet på at skabe den samme lyd og attitude, som Slash havde. George hævder, at Slash er grunden til, at han spiller guitar, og hvorfor han elsker Guns N’ Roses så meget.

George har været med i en håndfuld andre bands, siden han var 16 år og har i dag to universitetsgrader i klassisk guitar.

Brian 'Duff' Baden
Brian 'Duff' BadenBas
Brian er selvlært bassist med indflydelse fra sin musikalske far.

Han har stået på scenen gennem mange år og har solid erfaring med at spille i bands – både originale og coverbands.

Grunden til, Brian elsker Guns N’ Roses, er pga. Duff. Hans lyd og drive var Brians basindflydelse fra 80’erne. Lyden havde kraft og styrke, drive og groove, og det var alt, hvad Brian selv ønskede at opnå som bassist.

Jesper 'Izzy' Jensen
Jesper 'Izzy' JensenGuitar
Jesper fik sin første guitar som 12-årig. Efter han kom med i skolebandet året senere, har han spillet i band on/off lige siden.

Første gang, Jesper hørte Slash spille introen til ‘Paradise City’, var han solgt, og han har fulgt bandet lige siden – med koncerter i både Danmark og USA.

Han elsker Guns N’ Roses, fordi de laver den fedeste musik, og så har de været med ham gennem det meste af hans liv.

Fun fact: Jesper har engang ringet på Axls hoveddør.

Niels 'Adler/Sorum' Larsen
Niels 'Adler/Sorum' LarsenTrommer
Niels startede med at spille rock og heavy metal tilbage i 1970’erne.

Nels har været med i en række bands og er vant til at stå på scenen – han har bl.a. spillet på Roskilde Festival og turneret i udlandet.

Niels spiller ikke kun trommer – han er også ferm på en guitar og er leadguitarist i et dansk rockband.

Guns N’ Roses har dog længe været hans inspiration. For Niels symboliserer bandet en livsstil, og det er bl.a. dem, der inspirerede ham til at spille trommer og guitar.

Jakob 'Dizzy' Edut
Jakob 'Dizzy' EdutKeyboard
Jakob har spillet klaver i ca. 30 år og både spillet i jazz-, blues- og rockbands.

Jakob er kendt for at fyre den af som bandets 6. medlem, der sørger for sprøde keys på de storslåede ballader, og straffer congas og tambourin på resten!

Derudover er Jakob et omvandrende Guns N’ Roses-leksikon, der har oplevet bandet i seks forskellige lande.

Han bærer stolt sin ‘Use Your Illusion’-tatovering på armen og drømmer om en dag at lande et eksklusivt solo-interview med W. Axl Rose.

Vi ses derude! 🤘🏻